»

Роздрукувати Запись

Про створення «Кризового соціального центру для жінок»

 25 травня в малій залі виконавчого комітету Ізюмської міської ради, під головуванням заступника Ізюмського міського голови Мацокіна В.В., відбулося засідання міської Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми. В засіданні брали участь представники:

 

  • управління праці та соціального захисту населення Ізюмської міської ради;
  • сектору превенції  Ізюмського ВП ГУНП в Харківській області;
  • Ізюмського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;
  • управління освіти Ізюмської міської ради;
  • Ізюмської центральної міської лікарні;
  • управління культури Ізюмської міської ради.

Розглядалося питання організації роботи з надання допомоги жінкам, які постраждали від насильства за ознакою статі.

Присутніх було проінформовано про створення, за рішенням Харківської обласної ради  від 23.02.2017 року № 413-7, комунальної установи Харківської обласної ради «Кризовий соціальний центр для жінок». Інформація про місце його  розташування  конфіденційна. В місті Ізюмі відповідальним за координацію роботи з «Кризовим соціальним центром для жінок» призначено Рябенка Ю.І. — представника управління праці та соціального захисту населення Ізюмської міської ради.

Присутні на засіданні наголосили про забезпечення консолідації зусиль всіх суб’єктів які реалізують заходи щодо попередження домашнього насильства, щодо направлення жінок, постраждалих від домашнього насильства до Кризового центру, поширення інформації про можливість отримання комплексної допомоги та соціальних послуг у Кризовому центрі. (Фотозвіт)