«

»

Роздрукувати Запись

Профорієнтаційний захід

Проведення профорієнтаційного заходу з учнями випускних класів навчальних закладів, а також зі студентами та безробітною молоддю м. Ізюм.

      06 лютого 2019 року в приміщенні Міського палацу культури Ізюмським міськрайонним  центром зайнятості спільно з Ізюмським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ізюмської міської ради за сприянням Харківського обласного центру зайнятості проведено масовий профорієнтаційних захід та тему: «Професія твоєї мрії».

 

          Програма даного заходу була спрямована на забезпечення державних гарантій соціального захисту молоді, відновлення престижу робітничих професій, орієнтація на набуття професій та спеціальностей, які користуються попитом на ринку праці, мотивація учнівської молоді до свідомого вибору актуальних та сучасних професій, запобігання помилкам при виборі професії, ознайомлення учнів та студентів з реаліями ринку праці, різними шляхами оволодіння професіями, навчальними закладами нашого регіону для учнів випускних класів навчальних закладів м. Ізюм, а також для студентів та безробітної молоді.ФОТОЗВІТ ЗАХОДУ

       Крім того, представниками 16 навчальних закладів м. Харкова та 2 навчальних закладів м. Ізюма було проінформовано присутніх щодо умов проходження навчання за сприяння служби зайнятості, переліком професій, за якими можна продовжити навчання в цих закладах або змінити вид майбутньої професійної діяльності в Харківському центрі професійно-технічної освіти.