«

»

Роздрукувати Запись

НОВІ МОЖЛИВОСТІ ТУРБОТИ

 З 23 квітня 2018 року у відділенні соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування   (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради на підставі рішення виконавчого комітету Ізюмської міської ради №0392 від 11.04.2018 «Про затвердження Порядку та умов надання транспортних послуг «Соціальне таксі» відділенням соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування   (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради» розпочато надання транспортних послуг «Соціальне таксі».

Транспортні послуги надаються на платній та безоплатній основі особам з інвалідністю, громадянам похилого віку, які мають порушення опорно-рухового апарату та пересуваються за допомогою інвалідного візка, милиць, палиць, з використанням спеціалізованого автотранспорту, який обладнано підйомником.

Право на отримання транспортних послуг визначає Управління соціального захисту населення Ізюмської міської ради на підставі поданої громадянином заяви та документів (паспорт, ідентифікаційний код, копія довідки про встановлення групи інвалідності, довідка про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб).

Заявки на обслуговування приймаються  завідувачем відділення соціальної допомоги вдома Ляшенко Вікторією Вікторівною за три дні до виїзду у терцентрі або за телефонами: 2-16-54  та 099-013-51-91.

Для більш детального з’ясування питань щодо умов отримання транспортних послуг «Соціальне таксі» пропонуємо ознайомитися з «Порядком та умовами надання транспортних послуг «Соціальне таксі» відділенням соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради».

Сподіваємось, що нові можливості турботи, які з’явилися у територіального центра  допоможуть полегшити життя мешканців нашого міста, які потребують послуг «Соціальне таксі». А також звертаємось до благодійників, небайдужих до проблем людей похилого віку та осіб з обмеженими можливостями, з проханням про надання фінансової підтримки терцентру для подальшого розвитку цієї послуги.