«

»

Роздрукувати Запись

Соціально-просвітницький захід до Дня збройних сил України

         Одним із пріоритетних напрямків роботи Ізюмського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ізюмської міської ради, є саме профілактична діяльність, спрямована на роботу із молоддю групи ризику, шляхом інформування та надання комплексу соціальних послуг в межах компетенції Центру та залучення інших організацій, з метою недопущення потрапляння в складні життєві обставини підлітків групи ризику та їх сімей.

           Тому, 4 грудня 2018 р., в приміщенні Ізюмського МРВ філії ДУ «Центр пробації» в Харківській  області  спільно з Ізюмським міський центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Ізюмської міської ради було проведено соціально-просвітницький захід з неповнолітніми, які засуджені до покарань без позбавлення волі, присвячений: «Дню Збройних Сил України», який відзначають в Україні 6 грудня.

          В ході проведення заходу, учасники заслухали та обговорили важливі історичні події, армійські традиції та приклади професіоналізму військовослужбовців Збройних Сил України.

          Мета даного заходу була спрямована на усвідомлення правопорушниками, себе як особистості та виконання ними своїх громадських обов’язків щодо суспільства в цілому. А також, щодо виховання правової свідомості, демократичних громадянських поглядів та формування певних суспільних цінностей, таких як ідеологічних (мир, свобода, рівність, справедливість, толерантність), економічних (економічне благополуччя, матеріальний добробут, економічна стабільність), соціальних (соціальна стабільність, самореалізація особистості, соціальна захищеність) та провадження серед них методів щодо самопізнання себе в суспільстві за оцінкою індивідуальних потреб.

              Також,  під час обговорення заходів, присвячених Міжнародному Дню інвалідів та Міжнародному дню волонтера,  присутні прослухали інформацію щодо проявів милосердя, небайдужості до чужих проблем, та розповіли свої приклади з життя  безкорисної допомоги іншим людям.