«

»

Роздрукувати Запись

Соціально-профілактичний захід по реалізації пробаційних програм

      Одним із пріоритетних напрямків роботи Ізюмського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ізюмської міської ради, є   профілактична діяльність, спрямована на роботу із молоддю групи ризику, шляхом інформування та надання комплексу соціальних послуг із залученням інших організацій, з метою недопущення потрапляння їх в складні життєві обставини.

      16 січня 2019 р., в приміщенні Ізюмського МРВ філії ДУ «Центр пробації» в Харківській  області  спільно з Ізюмським міський центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Ізюмської міської ради та релігійною громадою «Нове життя», було проведено соціально-профілактичний захід з особами, які засуджені до покарань без позбавлення волі.

      В ході проведення заходу учасники заслухали та обговорили причини прояву противоправної поведінки, чинники, що сприяють її формуванню, заважають виправленню та ефективній самореалізації в соціумі. В завершенні бесіди  Пастор Громади звернувся до присутніх з промовою, в якій багато уваги приділив питанням морального самовиховання та духовного пробудження.

     Мета даного заходу  була  спрямована на забезпечення безпеки суспільства, шляхом проведення посиленої соціально-виховної та духовно- просвітницької роботи з особами, які засуджені до покарань без позбавлення волі,     мотивуючи їх до  формування правильних поглядів, переконань, навичок і звичок правомірної поведінки.

     Фахівцем Ізюмського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Ізюмської міської ради під час проведення заходу було розповсюджено інформаційний матеріал щодо організацій та установ соціальної сфери м. Ізюм, перелік соціальних послуг, які надаються громадянам для  вирішення складних життєвих ситуацій.