«

»

Роздрукувати Запись

Головне для людини-це сім’я

15 травня — Всесвітній день родини. Це свято встановлене в 1993 році Генеральною Асамблеєю ООН для того, щоб об’єднати родини всього світу і привернути увагу громадськості до багатьох проблем  сім’ї. Нічого немає у світі найдорожчого для людини, ніж її сім’я. Любов рідних людей особливо потрібна нам у скруті або хворобі, вона надає сили для подолання невдачі й відчаю.

 

       З сім’ї починається життя кожної людини, тут відбувається формування повноцінної особистості та громадянина в цілому.  Родина є джерелом любові, поваги, солідарності, сімейних цінностей та традицій – це те, на чому будується будь — яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати жодна людина. Благополуччя кожної окремої родини — це залог розвитку та прогресу рідної держави.

        Тому з метою пропагування сімейних цінностей 15 травня 2019 року Ізюмським міський центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Ізюмської міської ради було проведено соціально-виховний захід на тему: «Головне для людини — це сім’я » для учнів 7 класу гімназії №1 м. Ізюм.  Діти ознайомились з історією встановлення свята, заслухали вірші про українські сімейні традиції, про рідну Батьківщину. Адже сім’я, родина і Батьківщина — це назавжди поєднані поняття. Людина до глибокої старості пов’язана з тією сім’єю, в якій народилась, і на все життя пов’язана з рідною землею, де  вона зросла… Куди б не закинула доля людину, як би не склався її життєвий шлях, вона завжди подумки з Батьківщиною.