«

»

Роздрукувати Запись

Мамо, мамо, вічна і кохана….

Дорогі жінки! Милі мами!
Від щирого серця вітаю вас зі святом — Днем матері! Мама — це найдорожче і світле, що є на світі. Вона завжди радіє успіхом своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, завжди щиро переживає за кожен пройдений крок. Немає людини ближче і рідніше! Нехай ваші серця зігрівають любов і турбота близьких! Кожен день буде наповнений радісними і приємними подіями! Щастя, здоров’я, благополуччя, душевного спокою і любові! Миру і затишку вашому будинку!

До Дня матері Ізюмський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вітає з Днем матері Єдуш Оксану Сергіївну – матір 9-х прийомних дітей.

Перед нами — очі дітей-сиріт, що відчайдушно кричать про допомогу і кличуть тата і маму… Праворуч від нас — прийомні батьки, які хоч і тримаються, але часто сумують і боряться з останніх сил за щастя своїх прийомних дітей… Зліва від нас — випускники дитячих будинків та інтернатів,  зранені душі, які прагнуть летіти над дорогою життя…

Але милосердя, любов  долають всі негаразди і дають надію тим, хто її втратив, і чиї очі згасли.

МИ ВДЯЧНІ ВАМ, шановна Єдуш Оксана Сергіївна!

ВАМ, чиї очі не відвертаються від погляду дітей, що знаходяться в біді!

ВАМ, чиї руки швидкі на добрі справи і на допомогу!

ВАМ, чий розум і совість не дозволяють марнувати своє життя, але спонукають ділитися теплом і радістю з тими, у кого їх немає!

ВАМ, чиє серце, незважаючи ні на що, відкрите для чужого болю і радості! Ми дякуємо і молимося за всіх ВАС!

Notice

«Матінка моя єдина, ти для мене цілий світ»

Щастя й краса материнства в усі часи оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково — від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури та добробут суспільства.

10 травня 2019 року фахівцями Ізюмського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ізюмської міської ради було проведено соціально-виховний захід для учнів 5 класу Ізюмської загальноосвітньої школи №5, приурочений до Всеукраїнського Дня Матері на тему: «Матінка моя єдина, ти для мене цілий світ».

Метою соціально-виховного заходу було привернення уваги молодого покоління до значущості ролі матері, адже  кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ — образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.

Учням було запропоновано для перегляду слайд-шоу для розуміння того, що щасливі діти ростуть в дружній родині під опікою люблячої матері.