«

»

Роздрукувати Запись

Дитяче звичне щастя…..

 Коли дитина з`являється на світ, то впершу чергу вона має право на  свою люблячу сім`ю, від якої повинна відчуватися  батьківська опіка і любов, родинний захист, щоб в майбутньому – передати все це наступному поколінню. Адже, тільки сім’я здатна забезпечити задоволення основних потреб дитини, надавати стимули для її подальшого розвитку, створювати стабільну атмосферу, гармонійний розвиток особистості дитини в соціумі, а також створювати умови для життя у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості.

12.04.2018 року фахівцями Ізюмського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ізюмської міської ради в приміщенні Ізюмського центру соціально-психологічної реабілітації дітей було проведено соціально-психологічний захід з вихованцями цього закладу, яких було тимчасово вилучено з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Ці діточки тимчасово потрапили до вищезазначеного закладу через неналежне виконання їх батьками своїх обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання своїх дітей. Розуміючи весь біль діточок, котрі мріють про любов і турботу, родинний затишок та дитяче звичне і навіть непомітне щастя,метою нашого заходу «Чарівна ручка», було підвищення їхньої віри в себе, саморозкриття та розуміння ними їхньої значимості для суспільства.

Доросле покоління, повинно приділяти максимум уваги дітям, адже вони — це наша старість, а правильне виховання — це наша щаслива старість, погане виховання — це наше майбутнє горе, це наші сльози, це наша провина перед іншими людьми.