«

»

Роздрукувати Запись

«Подорож у минуле»

3 жовтня у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради пройшло святкування Дня людини похилого віку. По добрій традиції до цього свята працівники терцентру влаштували Осінній Бал.  У цьому році його назвали  «Подорож у минуле». 

На свято завітали почесні гості: заступник Ізюмського міського голови Петров Костянтин Євгенович та начальник  управління соціального захисту населення Ізюмської міської ради Петрова Надія Петрівна, які привітали підопічних терцентру зі святом.

Подорож у минуле видалась захоплююча: заглянули у дитинство та юність, згадали музику та танці тих часів, поринули у атмосферу 50-х – 60-х років ХХ століття.

Працівники терцентру подарували публіці захоплюючий Чарльстон. Також на святі виступили викладачі бальних та сучасних танців Борис та Тетяна Федорченки з «Ніжним вальсом» та танком у ритмі самби, учасники колективу «Елегія» внесли чарівності та видовищності в атмосферу  свята, виконавши танці «Чарлі Чаплін» та «Маска». Ріпак Дмитро Михайлович запалив публіку грою на саксофоні. Послухали  легендарну композицію «Безсамемучо» та «Випадковий вальс» у виконанні ансамблю скрипалів- викладачів музичної школи «Бравіссімо- плюс». 

Прийняли участь у концерті і підопічні терцентру: Гаранжа Тамара Федорівна продекламувала вірш «Бабье лето» Ольги Берггольц, а спортсменки з чотирьох груп відділення денного перебування представили  ритмічний номер, яким зазвичай починають своє тренування.

Закінчилося свято дискотекою під музику 60-х років. (Фотозвіт заходу)