«

»

Роздрукувати Запись

Наші досягнення

 

 

Заслужена відзнака керівника

ЗА ВАГОМИЙ ОСОБИСТИЙ ВНЕСОК У РЕАЛІЗАЦІЮ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ У СФЕРІ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ, ВИСОКИЙ ПРОФЕСІОНАЛІЗМ, САМОВІДДАНУ ПРАЦЮ ТА СУМЛІННЕ ВИКОНАННЯ СЛУЖБОВИХ ОБОВ’ЯЗКІВ  ПЕТРОВУ НАДІЮ ПЕТРІВНУ НАГОРОДЖЕНО ГРАМОТОЮ МІНІСТЕРСТВА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ              

 

 

 

 ВІТАЄМО УЛЮБЛЕНОГО КЕРІВНИКА І ЧУДОВУ ЖІНКУ!

 

 

 

Important!

 

Управління найкраще в Харківській області у 2018 році!!!

Для відзначення Всесвітнього дня охорони праці заступником голови Харківської обласної державної адміністрації Черняком М.Є. був затверджений «План заходів із відзначення Всесвітнього дня охорони праці в Харківській області у 2018 році  під девізом „Захищене і здорове покоління”».

  Планом заходів була передбачена організація та проведення регіонального  огляду-конкурсу із визначення найкращого підприємства, яке забезпечило якісне функціонування системи управління охороною праці  та  нагородження найкращих підприємств у сфері охорони праці з нагоди Дня охорони праці в Україні.

     18 травня  переможцем обласного конкурсу з охорони праці у 2018 році визнано Управління соціального захисту населення Ізюмської міської ради!

     Вітаємо переможців!

 

 

 

 

Important!

Заслужена оцінка діяльності

За активну діяльність по забезпеченню належного рівня внутрішньоспілкової та організаторської роботи щодо захисту трудових і соціально-економічних прав та інтересів працівників, Центральна Рада профспілки працівників соціальної сфери України високо оцінила діяльність первинної профспілкової організації управління у  2017 році і присудила ІІ місце за перемогу у галузевому огляді-конкурсі первинних організацій профспілки і нагородила «Почесною грамотою»

 

 

 

 

 

 

 

Important!

МИ — Найкращі в Харківській області у 2014 році !!!

Источник: btc-tumbler.se