«

»

Роздрукувати Запись

Соціально-просвітницький захід до Новорічних свят та Різдва Христового.

       Зима радує нас святами. Одним з них є Різдво Христове. В Україні його відзначають  7 січня. Саме у цей час народився Ісус Христос. Воно святкується у всьому світі, і кожен народ вкладає у нього щось своє. Традиційно прикрашають оселі, лунають колядки, щедрівки.

   19 грудня 2018 р. фахівцем Ізюмського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Ізюмської міської ради спільно з представниками Служби в справах дітей Ізюмської міської ради та Ізюмської міської організації товариства  «Червоного Хреста» в приміщенні Ізюмського МРВ філії ДУ «Центру пробації» в Харківській області було проведено соціально-просвітницький захід з неповнолітніми, які засуджені до покарань без позбавлення волі.

    В ході проведення бесіди ознайомились з Новорічними заходами.

    Мета даного заходу була спрямована на виховання любові, поваги до традицій українського народу та формування національної свідомості щодо їх збереження.

   Також, під час проведення заходу всіх присутніх привітали з Новорічними святами, після чого учасники отримали подарунки від голови Ізюмської міської організації товариства  «Червоного Хреста».