«

»

Роздрукувати Запись

День батька

          16 червня в Україні святкують День батька. Згідно з указом про затвердження цієї дати, День батька має на меті сприяти «розвитку сім’ї як основи суспільства і підвищенню статусу чоловіка як батька в процесі виховання дітей».

           З нагоди цього свята з 13 по 18 червня 2019 року в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради відбулася фото – виставка «Підтримка батька – це найголовніше», на якій були представлені фото чоловіків родин працівників терцентру зі своїми дітьми. Фото-виставка відобразила наш спільний еталон найкращого батька, що відповідає за збереження життя дитини від її зачаття, у партнерстві з мамою бере активну участь у вихованні, забезпечує сім’ю матеріально, але у такий спосіб, щоб був час на розвиток здорових стосунків у сім’ї, виховує дітей на засадах високої моралі своїм особистим прикладом.

          У фото-виставці «Підтримка батька – це найголовніше», в якості моделей найкращих батьків, взяли участь: Коник Андрій, Сикало Олег, Перепелиця Олексій, Крамаренко Віталій, Трофімов Віктор, Пазій Дмитро, Решетняк Сергій, Омельяненко Станіслав, Перевозник Максим, Сухов Олександр, Ляпощенко Сергій.