«

»

Роздрукувати Запись

ХТО ВОНА ЖІНКА?

 Усе від жінки народилось в світі
І плин життя, й пекучий біль журби.
Від жінки зростають діти,
Й найкраще свято ранньої весни.
Від жінки мусило колись зачатись
Усе навкруг живуще, я і ти,
Бо біля витоків життя стояла мати,
        Стоїть й стояти буде на віки.

     Такими словами розпочався святковий концерт для колективу Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради. Зі щирими привітаннями у гості завітали заступник Ізюмського міського голови  Володимир Мацокін та начальник УСЗН Надія Петрова, які відзначили  з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня 8 березня найкращих працівників терцентру: соціальних робітників Єрємєєву Надію та Сиволап Наталію, а також його керівника Ковалевську Олену за бажання завжди прийти на допомогу, відповідальність і винахідливість, за сумлінне виконання посадових обов’язків.  Вихованці Ізюмського центру дитячої та юнацької творчості подарували присутнім зворушливі пісні. Долучились  до привітань ще одні гості свята: Благодійна організація «Карітас», в особі її голови – Ольги Камеристої, керівник гуртка «Скриня»  Ізюмського міського палацу культури — Мандзюк Ірина, заступник директора з виховної роботи Ізюмського медичного коледжу – Лещенко Едіта та учні Ізюмського медичного коледжу, які у дружній співпраці підготували приємний солодкий сюрприз для жінок терцентру. ФОТОЗВІТ ЗАХОДУ

У другій половині дня 6 березня для підопічних терцентру Благодійна організація «Карітас» у співпраці з учнями медичного коледжу провели майстер клас з виготовлення солодких букетів. А після відбувся поетичний вечір « О, жінка! », на який було запрошено поетів нашого рідного міста: Підгорну Тетяну Пилипівну – члена літературного об’єднання «Слово»; Садкову Ольгу Іванівну – члена національної спілки письменників України, члена творчої  асоціації літераторів «Слобожанщини»; Забашту В’ячеслава Володимировича – поета та музиканта. Також завітала на поетичний вечір улюблена поетеса терцентру Ключко Світлана Василівна зі своїми віршами.

Велике спасибі Погребняк Світлані Миколаївні за надані роботи з колекції «Дама у капелюшку», використані для оформлення святкової зали.

Усі присутні жінки поринули у весняно-поетичну романтику та отримали заряд гарного святкового настрою.