«

»

Роздрукувати Запись

ОСІННІЙ БАЛ

Осінній бал

            Захід під такою назвою, присвячений вшануванню людей старшого покоління та святкуванню Дня ветерана, відбувся 1 жовтня у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради. З теплими словами привітання до гостей та відвідувачів терцентру звернулися заступник міського голови Петров К.Є. та директор терцентру Ковалевська О.А., які подякували  присутнім ветеранам війни та праці, усім людям старшого покоління  за самовіддану працю на благо міста, за доброту та мужність, активну громадську позицію і побажали як найдовше почувати себе потрібними місту та своїм близьким, залишатися активними, молодими душею та тілом.

           Відкрили бал чарівні дами, учасниці оздоровчо-спортивної групи «Бадьорість» осіннім вальсом. У святковому заході взяли участь та подарували присутнім гарний осінній настрій: квартет скрипалів викладачів музичної школи «Бравіссімо», вихованці танцювального клубу «Елегія» з бальними композиціями, заспівав Репак Дмитро Михайлович та Шаламова Світлана Омелянівна з Башинською Світланою Іванівною, свої вірші прочитали ізюмські поетеси Зеленська Галина Миколаївна та Клочко Світлана Василіївна, індійський танець виконала підопічна терцентру Конарева Людмила Павлівна.

        Запрошеним ветеранам, які пропрацювали в територіальному центрі понад 15 років, наступники – молоді фахівці закладу, підготували у подарунок вальс у своєму виконанні.

         Чарівні звуки вальсу не залишили байдужими нікого. Прикрасою заходу стала невеличка виставка  робіт митців «Ізюмського вернісажу», люб’язно надана його керівником — Федоренко Володимиром Івановичем.

         Адміністрація терцентру висловлює велику подяку директору Ізюмського центру дитячої та юнацької творчості Мороці Андрію Сергійовичу та Запорожченко Сергію за надану технічну допомогу у проведенні свята.ФОТОЗВІТ ЗАХОДУ