«

»

Роздрукувати Запись

Соціально-виховний захід присвячений вшануванню пам’яті Т. Г. Шевченка

 Тарас Шевченко — видатний український поет, прозаїк, драматург, художник, політичний і громадський діяч. Він був людиною універсальних обдарувань та інтересів. Все його життя і творчість були присвячені українському народу. Поет мріяв про ті часи, коли його країна буде незалежною суверенною державою, коли в Україні шануватимуться мова, культура та історія народу, а люди будуть щасливими.

   7 березня 2019 року в приміщенні Ізюмської міської бібліотеки Ізюмським міським центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді проведено розповідь – бесіду на тему: «Життя та творчість Т. Г. Шевченка» для учнів 6 класу Ізюмської загальноосвітньої школи № 4 .   

           Мета даного заходу була спрямована  на  ознайомлення школярів з найбільш яскравими моментами життя та творчості Т.Г. Шевченка. В ході бесіди фахівцями Ізюмського МЦСССДМ була звернена увага на основні віхи в житті та творчості цієї видатної людини, згадувались видатні твори письменника, його ідеологія та патріотичне відношенням до Української державності.

          Даний вид просвітницької діяльності дозволяє сформувати навички свідомого ставлення до культури українського народу, патріотичного відношення до своєї рідної землі та підвищення прагнення духовного збагачення.