«

»

Роздрукувати Запись

Соціально-просвітницький захід до Дня Святого Миколая

   Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая. Напередодні цього дня діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, а також пишуть листи до Святого Миколая. Дорослі ж просто сподіваються отримати якийсь подаруночок, адже хоч маленький презент приємно отримати кожному. Це довгоочікуваний день року, адже відомо, що на тебе чекає  подарунок.

            Тому, 18 грудня 2018 р., фахівцями Ізюмського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та  Ізюмської міської центральної бібліотеки, було проведено  соціально – просвітницький захід для дітей пільгових категорій м. Ізюм, які виховуються в сім’ях, що перебувають у складних життєвих обставинах.

             Мета даного заходу була спрямована на збереження українських традицій, культури та історії  нашого  народу, розширення знань про українські свята і обряди, формування загальнолюдських цінностей, таких як доброзичливість, милосердя, вдячність, любов, повага, віра в силу добра, прагнення до самовдосконалення та розвиток творчих здібностей.

            До уваги учасників заходу було запропоновано слайд-шоу та інформаційний матеріал, присвячений Дню Святого Миколая.  Також в ході святкування діти брали активну участь в тематичній  вікторині,   відповідали на запитання, слухали вірші та дивились виступ танцювального колективу. А в кінці заходу отримали солодкі подарунки від Святого Миколая.