«

»

Роздрукувати Запись

Пісні обпалені війною

Життя швидкоплинне, і з кожним роком Друга світова війна все далі йде в історію. І з кожним роком ми, нажаль, втрачаємо наших дорогих ветеранів – живих свідків тих подій, хто воював, йшов на смерть за свою країну. Не шкодуючи сил і здоров’я наші батьки і діди заново відбудовували будинки і вулиці, піднімали заводи. Завдяки ним за лічені роки Україна повстала з руїн і попелу, повернула своє неповторне обличчя.

7 травня 2019 року, напередодні Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги у Другій Світовій війні, на подвір’ї Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради зібрались ветерани, діти війни, підопічні центру та хор «Криниченька» під керівництвом Г.Редько.

З привітальним словом виступила директор територіального центру Ковалевська О.А. Слово також взяв голова  ветеранської організації Григоренко М.І.

Працівники центральної міської бібліотеки Бірюкова Л.П. та Іванюшенко В.І. для ветеранів та підопічних  терцентру провели літературно-музичну годину спогадів «Пісні, обпалені війною». Присутні  прослухали пісні про війну, дізналися про авторів цих пісень та історію їх написання. Музичним доповненням заходу став виступ хорового колективу «Криниченька»  ,  також прослухали сольну композицію у виконанні Олександра Саченкова.

Наприкінці заходу голова  ветеранської організації Григоренко М.І. нагородив почесними грамотами керівника хору «Криниченька» Г.Редько та колектив територіального центру.

Великий подвиг захисників і визволителів нашої держави назавжди збережеться в пам’яті українського народу. Кожен з нас береже в душі щиру гордість за батьків і дідів, які захищали країну, глибоку вдячність тим, хто вистояв і переміг у священній війні, хто віддав своє життя в ім’я миру і спокою, не доживши до сьогоднішніх днів.

Ми схиляємось перед доблесними фронтовиками і працівниками тилу за величезний внесок у Велику Перемогу.