«

»

Роздрукувати Запись

Віддай людині крихітку себе, за це душа наповнюється світлом.

Найціннішим для підопічних відділення соціальної допомоги вдома територіального центру завжди залишається піклування та увага. Особливо гостро самотні люди відчувають потребу у теплому слові та дружніх обіймах на свята. Тому територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради з радістю прийняв запропоновану благодійну допомогу від підприємця нашого міста Верещаки Віталія та його друзів, щоб привітати наших підопічних – учасників війни з прийдешнім святом Перемоги.

Відвідавши разом з благодійниками стареньких вкотре підкреслили цінність їхнього пройденого життєвого шляху для громади та виказали співчуття  щодо пережитих ними страждань і випробувань війни. Наголосили на важливості їхнього сьогоднішнього гідного життя не тільки для тих, хто опікується та дбає про них, а й для будь-якого мешканця нашої громади, серце якого не скам’яніло в перипетіях швидкоплинного сучасного життя, не спотворилось ідолами матеріальних благ. ФОТОЗВІТ ЗАХОДУ

Ця зустріч наповнила всіх світлом та добром, подарувала нашим підопічним святковий настрій, віру у людяність та надію на альтруістичність вчинків оточуючих.

Дякуємо небайдужим мешканцям нашої громади та

вітаємо усіх зі святом Перемоги!