«

»

Роздрукувати Запись

Профілактика пожеж

 21.02.2019 року під головуванням першого заступника Ізюмського міського голови Іщука М.О відбулася нарада на тему: «Профілактика пожеж та загибелі і травмування людей на них в м. Ізюм» за участю представників Головного управління ДСНС України у Харківській області, Ізюмського РВ ГУ ДСНС України у Харківській області, Ізюмського ВП ГУ НП в Харківській області, Управління соціального захисту населення Ізюмської міської ради та Управління житлово — комунального господарства Ізюмської міської ради.

В ході наради присутнім було доведено аналіз виникнення пожеж в Ізюмі та акцентовано увагу на тому, що чимала їх кількість трапляється в помешканнях малозабезпечених громадян та багатодітних родинах. Саме тому, щоб попередити випадки виникнення пожеж серед соціально незахищених верств населення, було обговорено питання співпраці рятувальників, міської влади та установ і організацій щодо проведення спільної інформаційно-роз’яснювальної роботи в таких родинах.

Після наради було проведено спільний рейд по багатодітних родинах м. Ізюм, під час якого відвідано 5 сімей вищезгаданої категорії (Істоміни, Столба, Нестерови, Боровльови, Полякови), проведена інформаційно — роз’яснювальна  робота щодо профілактики пожеж серед батьків та дітей. Фотозвіт заходу