«

»

Роздрукувати Запись

Порядок виплати допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях

З метою посилення соціального захисту багатодітних родин з 1 квітня 2019 року запроваджується новий вид допомоги на дітей.

Постановою Уряду від 13 березня 2019 року №250 затверджений Порядок виплати допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях.

Допомога надається одному з батьків, які постійно проживають з дитиною, та виплачується на кожну третю і наступну дитину, яким не виповнилося 6 років. Розмір допомоги не залежить від матеріально-майнового стану багатодітної сім’ї і становить 1700 грн. на кожну дитину віком до 6 років.

Для оформлення допомоги один з батьків повинен надати до органу соціального захисту населення за місцем проживання та подати відповідну заяву з пред’явленням паспорта громадянина України (паспортного документа іноземця) або іншого документа, що посвідчує особу та підтверджує його спеціальний статус, та копії таких документів:

— посвідчення батьків багатодітної сім’ї (з пред’явленням оригіналу) та посвідчення дитини з багатодітної сім’ї (з пред’явленням оригіналу);

— свідоцтв про народження всіх дітей (з пред’явленням оригіналів).

         Виплати здійснюватимуться через Укрпошту чи уповноважений державою банк на соціальні виплати за вибором сім’ї.

         За призначенням допомоги з 1 квітня батьки дитини повинні звернутися протягом квітня – червня 2019 р., в іншому випадку допомога буде призначена з місяця звернення.

         Прийом заяв та пакету документів від батьків багатодітних сімей, які проживають в м.Ізюм, здійснюється за попереднім записом в приміщенні Управління соціального захисту населення Ізюмської міської ради, яке розташоване по вул. Соборній, 20, або за телефоном 2-87-33.

        

Подобрать диплом в магазине Пенза. Комментарии и комментарии На сайте имеется большое количество положительных отзывов, и мы рекомендуем вам оставлять дипломы вуза купить диплом в магазине Пенза. Существуют специальные интернет-форумы, где вы можете прочитать о компании, истории других участников и даже поделиться свои