«

»

Роздрукувати Запись

Інформація постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи

Згідно Закону України  «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» та Постанови Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2016 р. N 854 «Деякі питання санаторно-курортного лікування та відпочинку Чорнобильці 1 категорії мають право на щорічне безплатне забезпечення санаторно-курортними путівками в санаторно-курортних закладах України.

На сьогодні є в наявності кошти з обласного бюджету на санаторно-курортне лікування громадян  1 категорії в санаторно-курортних закладах Харківської області.

На виконання міської Програми здійснення компенсаційних виплат за надані послуги зв’язку, пільгового перевезення громадян залізничним, автомобільним транспортом та інших пільг, передбачено виділення коштів з міського бюджету міста на санаторно — курортне лікування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи 2 категорії в санаторіях Харківської області.

Для забезпечення санаторно-курортними путівками необхідно надати до управління наступні документи:

— заяву;
— медичну довідку лікувальної установи за формою 070/о;
— копію паспорта, ідентифікаційного коду з  пред’явленням оригіналів;
— копію посвідчення особи, що підтверджує пільгову категорію з    пред’явленням оригіналу.

Warning!

В приміщенні Комунального підприємства «Ізюмська міська стоматологічна поліклініка», яке розташоване за адресою: м. Ізюм,  вул. Покровська, 24 проводиться медичний огляд   з подальшим лікуванням за мало-витратними технологіями.

Warning!

План заходів

щодо підготовки та відзначення 33-тьої річниці Чорнобильської катастрофи

 

1.  Провести уроки мужності і виховні години щодо наслідків  Чорнобильської катастрофи, героїзму учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС в усіх навчальних закладах міста.             квітень 2019 року .            Безкоровайний О.В.

2. Провести тематичні години, приурочені до 33-тьої річниці Чорнобильської катастрофи в бібліотеках міста.               

квітень 2019 року.            Яснова О.І.

3.  Організувати відвідування на дому важко  хворих громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи                квітень 2019 року             Біліченко С.С.

4. Забезпечити упорядкування території біля пам’ятника чорнобильцям Ізюмщини та «Алеї пам’яті Чорнобильців». Провести суботник по посадці дерев та квітів        до 26 квітня 2019 року            Біліченко С.С.  Донець Ю.О.

5.Підготувати та провести в Ізюмському краєзнавчому музеї ім. М.В.Сібільова тематичну виставку «Біль і пам’ять Чорнобиля».       з 20.04.2019 р. по 26.05.2019 р    Махортова О.В.

6. Забезпечити підготовку та проведення Урочистого зібрання “Атомне століття раною горить”, присвяченого  33-й річниці трагедії на Чорнобильській АЕС  26.04.2019  11.00  Пам’ятник чорнобильцям Ізюмщини  ЯсноваО.І.

7.  Організувати проходження колони ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС та постраждалих громадян по вулиці Соборній від КДК «Спартак» до пам’ятника чорнобильцям Ізюмщини           26 квітня 2019 р.  10-00  — 11-00       Біліченко С.С.

8.  Забезпечити медичний супровід колони  26 квітня 2019 р.  10-00  — 11-00        Сумець Л.М.

9. Забезпечити  перенесення руху автомобільного транспорту по вул. Соборній на період проходження колони від КДК «Спартак» до пам’ятника чорнобильцям Ізюмщини            26 квітня 2019 р.  з 9-30 до 10-00      Петров К.Є  Кішкін В.М.

10. Забезпечити підключення до електромережі обладнання для проведення Урочистого зібрання біля пам’ятника чорнобильцям Ізюмщини              26.04.2019  до 10-30               Бриль Ю.О.

Забезпечити перевезення звукопідсилюючої апаратури до пам’ятника чорнобильцям Ізюмщини    26.04.2019 до 10-00               Яснова О.і.  Беличенко С.С.

11.Провести поминальну літургію, панахиду по загиблих і померлих  учасниках ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС і потерпілих від її наслідків на “Алеї пам’яті чорнобильців”  26 квітня 2019 р.  о 11-00   Біліченко С.С. Стерхова Т.П.

12.Забезпечити проведення заходів з урочисто-святково вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, в тому числі  фінансування в установленому порядку та оплата послуг з харчування  учасників ліквідації наслідків аварії на

26.04.2019  12-00     Яснова О.І.  Беличенко С.С.

13. Забезпечити висвітлення у ЗМІ та на веб – сайтах  заходів до 33-х річниці Чорнобильської трагедії              

квітень 2019 р.                Стерхова Т.П.  Григоренко К.О.  Трубнікова М.В.