«

»

Роздрукувати Запись

До Дня пам’яті жертв Голодомору, до Дня Гідності та Свободи.

День пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій вшановують в Україні щорічно, у четверту суботу листопада. Це найменше, що ми можемо зробити – вшанувати їх світлу пам’ять і робити усе від нас залежне, щоб подібне не повторилося  ніколи. З метою вшанування пам’яті невинних жертв Голодомору, 20 листопада 2019 року Ізюмський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Ізюмської міської ради провів захід на тему: «Пам’яті жертв Голодомору 1932 – 1933 років», з особами, які засуджені до покарань без позбавлення волі, в приміщенні Ізюмського МРВ філії ДУ «Центр пробації»  в Харківській  області.

         В ході проведення даного заходу, із запрошеними обговорювались історичні події, що призвели до масового геноциду українського народу в умовах штучного та природного голоду, оголошено про проведення всеукраїнської акції «Запали свічку»,суть акції, її значення.
            Під час проведення бесіди присутні ознайомилися з основними датами впровадження і святкування Дня Гідності та Свободи, прослухали інформацію про доленосні події в Україні початку 21 століття, вшанували патріотизм та мужність громадян, які захистили демократичні цінності, права і свободи людей, національні інтереси нашої Батьківщини.

 

Important!

            Однією із актуальних соціальних проблем є тема здорового способу життя, боротьби з шкідливими звичками. Визначним показником достатку кожної країни є здоров’я молодого покоління.  Сучасна молодь до кінця необізнана в питанні здорового способу життя, тому це є наслідком недоцільного використання ними свого вільного часу для саморозвитку та самовдосконалення.

Формування у молоді  уявлення про те, що здоров’я значною мірою залежить від них самих, пропагувати здоровий спосіб життя, викликати прагнення зберігати та зміцнювати здоров’я,  бажання його постійно підтримувати – є основним завданням нашого суспільства.

20 листопада 2019 року   Ізюмським міським центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Ізюмської міської ради було проведено соціально-виховний захід з пропагування здорового способу життя, з особами, які засуджені до покарань без позбавлення волі, в приміщенні Ізюмського МРВ філії ДУ «Центр пробації»  в Харківській  області.

         В ході проведення даного заходу, із запрошеними обговорювались переваги ведення здорового способу життя,  різноманітні  методи боротьби зі шкідливими звичками, зосереджуючи увагу присутніх на необхідність зберігати та зміцнювати своє здоров’я, беручи відповідальність за своє життя. 

         З метою закріплення отриманих знань, було проведено тренінгові вправи для формування навичок ведення здорового способу життя та свідомого ставлення до себе. В кінці бесіди запрошені отримали методичні посібники за відповідною тематикою.