«

»

Роздрукувати Запись

Управління інформує

З метою покращення надання соціальних послуг громадянам, ознайомленням зі змінами в законодавстві, індивідуального інформування та консультування, в Ізюмській ОТГ створено «Мобільний соціальний офіс». Виїзди спеціалістів до населених пунктів проводяться згідно із встановленим графіком. 30 січня в Кам’янському сільському будинку культури  відбулась зустріч  спеціалістів Управління соціального захисту населення Ізюмської міської ради з жителями села.

       Ізюмський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді взяв участь у роботі групи мобільного соціального офісу разом із представниками Управління  соціального захисту населення у Кам’янському старостинському окрузі.

       Отримати консультацію з різних нагальних питань прийшли більше 35 жителів округу. Питання, з якими вони зверталися до фахівців «мобільного соціального офісу», стосувалися умов та порядку нарахування пенсії за віком, умов надання державної соціальної допомоги та соціальних пільг, виплати та нарахування субсидій на житлово-комунальні послуги. На всі поставлені питання жителі села отримали вичерпні відповіді.

      Фахівці ІМЦСССДМ ознайомили громадян з напрямками роботи Центру, із переліком соціальних послуг, які вони можуть отримати у разі необхідності. Керівництву громади та мешканцям були роздані буклети, інформаційні плакати, довідники з контактними адресами, номерами телефонів організацій та установ соціальної сфери.

     Як показала практика, функціонування «мобільного соціального офісу», як пересувного інформаційно-консультативного пункту – це реальна допомога для людей отримати необхідні роз’яснення та консультації з актуальних для них питань.

Бесіда та доповіді проходили у теплій та дружній обстановці. Звучала неймовірна кількість запитань, на які давали відповіді спеціалісти.  Жителі  села  щиро дякували та запрошували приїздити ще.