«

»

Роздрукувати Запись

Шановні мешканці громади!

З 13 травня 2020 року у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради відновить свою роботу відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги, а саме будуть надаватись послуги:

  • перукаря ;
  • швачки;
  • взуттьовика з ремонту взуття;
  • соціального робітника по наданню господарсько – комунальних послуг.Послуги будуть надаватися за попереднім записом з дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів, а саме: з обов’язковим перебуванням відвідувачів відділення у засобах індивідуального захисту, зокрема респіраторах або захисних масках, у тому числі виготовлених самостійно, а також перебування у приміщенні не більше одного відвідувача на 10 кв. метрів. При очікуванні своєї черги необхідно додержуватися соціальної дистанції.

    Попередній запис буде здійснюватися за телефоном відділення 0990090139

     понеділок — четвер з 08.00 до 17.00;

     п’ятниця  з 08.00 до 15.45;

     перерва з 12.00 до 12.45;

     вихідні субота , неділя.

    Велике прохання до відвідувачів терцентру бути стриманими та терплячими до незручностей, а також відповідально поставитися до власної безпеки та безпеки персоналу терцентру.

    Додатково повідомляємо, що послуги відділення денного перебування до 22 травня 2020 року не надаються. У разі відновлення їх надання терцентром буде повідомлено додатково.

     

    Адміністрація Терцентру