«

»

Роздрукувати Запись

До Всесвітнього дня родини

 Нічого немає у світі найдорожчого для людини, ніж її сім’я. Любов рідних людей особливо потрібна нам у скруті або хворобі, вона надає сили для подолання невдачі й відчаю. З сім’ї починається життя кожної людини, тут відбувається формування повноцінної особистості та громадянина в цілому.  Родина є джерелом любові, поваги, солідарності, сімейних цінностей та традицій – це те, на чому будується будь — яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати жодна людина. Благополуччя кожної окремої родини — це залог розвитку та прогресу рідної держави.

15 травня 2020 року Ізюмський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді завітав поздоровити з цим чудовим святом Ізюмський дитячий будинок сімейного типу родини Єдушів, в якій виховуються 9 прийомних дітей. Батьки отримали в подарунок методичну літературу, а дітлахи солодкі подарунки. 

Виховання дітей у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу дає можливість зберегти для них найголовніший соціалізований чинник — сімейний. Це дозволить дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування пройти процес соціалізації у сімейних умовах, сформувати навички життя на прикладі членів родини.