«

»

Роздрукувати Запись

Територіальний центр пропонує

Відділення денного перебування територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради, яке реалізує комплекс соціальних послуг, спрямованих на підтримку життєдіяльності й соціальної активності громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, запрошує бажаючих безкоштовно отримати оздоровчо — профілактичну послугу дарсонвалізації.

Дарсонваль — це пристрій, який впливає на організм людини слабкими імпульсами струму високої напруги та частоти. Найбільше характерним для дарсонвалізаціі ефектом є активізація мікроциркуляції, розширення артерій і капілярів шкіри та підшкірної клітковини, усунення судинного спазму. Особливо важливим є те, що одночасно поліпшується діяльність венозної системи -підвищується тонус стінок вен, зменшується венозний стаз і набряклість тканин.

Тож, хто має проблеми, пов’язані з захворюваннями  шкіри або зі зниженням її тургору, наявністю вікових зморшок, хто потребує допомоги у боротьбі з облисінням та целюлітом, хто має проблеми зі сном, кому дошкуляють невролгії, мігрені, варикозне розширення вен нижніх кінцівок, остеохондроз хребта та інше, звертайтеся у наше відділення та оздоровлюйтеся.

З питань оформлення до відділення або надання більш детальної інформації можна звернутися за телефоном 0955696009 з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 17.00 години.