«

»

Роздрукувати Запись

День Незалежності України

Україна – це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, і зрозуміло, мудрими, талановитими людьми. Це велика держава, і живуть у ній різні люди. Крім українців, нашу землю населяють люди інших національностей. Серед них росіяни, білоруси, поляки, чехи, молдовани, євреї, румуни, греки. І всі вони знайшли в нашому краї свою батьківщину, називають матір’ю соборну і суверенну Україну.

День Незалежності України — державне свято, що відзначається щорічно 24 серпня на честь прийняття Верховною радою УРСР «Акта проголошення незалежності України», що прийнято вважати датою утворення держави Україна в сучасному вигляді.

21 серпня 2020 року Ізюмським міським центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді було проведено соціально-виховний захід до Дня незалежності України та Дня Державного Прапора України, для прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Мета даного заходу спрямована на формування відповідальності  за своє життя та своїх підопічних дітей, підтримка виховного потенціалу сімей, збільшення прагнення до позитивних змін та виховання духовних цінностей в родинах.

        Під час обговорення, основну увагу приділили тому, що незалежність України дає можливість кожному з нас стати справжнім господарем своєї землі, що сьогодні ми є свідками великих перетворень, які відбуваються в нашій країні.  Тому своїми знаннями, працею, здобутками треба підносити її культуру, бути гідними своїх предків, берегти волю і незалежність України, поважати свій народ і його мелодійну мову. Шанувати себе і свою гідність, і шановані будемо іншими.

         Також, в ході проведення заходу розповідалось про історію виникнення Державного Прапора України.