«

»

Роздрукувати Запись

«Осінній маскарад» з нагоди Дня людей поважного віку

6 жовтня на подвір’ї Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради пройшов захід «Осінній маскарад» з нагоди Дня людей поважного віку з дотриманням карантинних обмежень, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19.

ФОТОЗВІТ ЗАХОДУ

Нехай підождуть невідкладні справи.

Я надивлюсь на сонце і на трави.

Наговорюся з добрими людьми.

Не час минає, а минаєм ми.

Час – не хвилини, час – віки і вічність.

А день і ніч і звечора до рання –

це тільки віхи цього проминання.⠀

Це тільки мить, уривочок, фрагмент.

Остання нота ще бринить в повітрі, –

Дивися: Час, великий диригент,

Перегортає ноти на пюпітрі.

    Свято, присвячене старшому поколінню, ветеранам життя та праці, пройшло тепло і задушевно, наче у родинному колі. На свято завітали  Ізюмський міський голова Валерій МАРЧЕНКО та заступник Ізюмського міського голови Костянтин ПЕТРОВ з привітаннями найповажнішій частині нашої громади.

     Свято розпочали найартистичніші учасниці груп оздоровчо-профілактичної гімнастики відділення денного перебування чудовим танцем.  Прочитала свої вірші улюблена поетеса наших підопічних Гребенюк Тетяна Олександрівна. Лунали чарівні мелодії саксофону у виконанні Дмитра Ріпака. Урочисто були вручені сертифікати студенткам, які першими успішно пройшли курс навчання «Комп’ютерної грамотності» — Трофімовій Наталії Степанівні та Масалаб Ларисі Леонідівні. За участю міського голови провели святкову лотерею для підопічних терцентру. Переможців визначили згідно номерів, вказаних у запрошеннях на свято, троє з них отримали цінні подарунки. Наприкінці свята працівники територіального центру подарували підопічним заряд позитиву «Жагучою ламбадою». А на останок танцпол запалив Харківський гурт «Holiday band». Після свята усі присутні мали змогу сфотографуватись на згадку про захід у фотозоні.

     Свято скінчилося, залишивши приємний присмак як у гостей, так і у його організаторів. Ми раді та сподіваємося, що змогли зробити життя людей поважного віку нашої громади хоч на один день трішки яскравішим, задоволені, що змогли висловити все, що відчуваємо до Вас: свою повагу, шану, гордість, ніжність, відданість любові.