«

»

Роздрукувати Запись

до Міжнародного дня людей з особливими потребами

Рецепти щастя

 Всі ми хочемо бути щасливими, мріємо про вдалу кар’єру, відносини, кохання, ми жадаємо цього, тому що віримо, що це зробить нас щасливішими. Але насправді далеко не всі розуміють, якою мірою ми можемо вплинути на своє власне відчуття щастя.

            Тому 3 грудня у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради до Міжнародного дня людей з особливими потребами у відділенні денного перебування психолог пані Ольга та перекладач жестової мови пані Вікторина    провели бесіду-тренінг    для підопічних, осіб з інвалідністю, «Як стати щасливим». Вони розповіли присутнім про те, що може зробити кожен з нас, щоб перейти на більш високий рівень психологічного благополуччя.

            Бесіда пройшла у теплій дружній атмосфері, була проведена практика «Мій настрій», під час якої учасники мали змогу покращити свій настрій за допомогою малюнка.

            На останок пані Ольга запропонувала налаштувати своє життя на хвилю «Щастя FM», а співробітники терцентру подарували учасникам заходу «Пташок щастя», зроблених власноруч.