«

»

Роздрукувати Запись

Міжнародний день волонтера

       Волонтерство — це розмір твоєї душі, це відчуття, коли віддаєш щось своє, власне і радий поділитися тим…

      Доброта та милосердя – це милість людського серця, розуміння, м’якість, співчуття, ніжність, любов та жалісливе ставлення до людей. Це не слабкість, а сила, тому що доброта та милосердя властиві людям, які здатні прийти на допомогу.

 

       У всьому світі 5 грудня відзначають День волонтера. Свято було засноване ще в 1985 році за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН.В Україні волонтерський рух почався в 90-х роках, а офіційно його визнали 10 грудня 2003 року, згідно з Постановою Кабміну.Звісно, волонтерство — не робота. Це на 100% покликання. Це спосіб життя і мислення. Небайдужість до чужої біди, причетність і співпереживання — те, що веде волонтерів вперед.Завдяки їхнім старанням, десятки, якщо не сотні тисяч людей отримують настільки необхідну їх допомогу. Волонтери допомагають дітям і дорослим, вони піклуються про здоров’я людей і тварин, їх комфорт і безпеку. Часто волонтерам доводиться навіть ризикувати власним життям ради порятунку інших. Це воістину люди з величезним серцем, безкорисливі та добрі, готові протягнути руку допомоги та не залишити в біді тих, кому погано.

      Ізюмський міський центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді висловлює щиру подяку за людяність, небайдужість та велику турботу нашим соціальним партнерам – усім волонтерським організаціям та небайдужим громадянам, з якими нам випала честь співпрацювати!

       Кращим подарунком на День волонтера може виявитися ваша допомога — невеликий добродійний внесок, прояв турботи й теплоти щодо тих, кому це потрібно і важливо.

     Якщо Ви потрапили у складну життєву ситуацію, яку не можете подолати самостійно, або знаєте про людей, які перебувають у такому становищі, та якщо ви маєте бажання взяти участь у акціях з надання гуманітарної допомоги сім’ям, які цього потребують, звертайтеся за адресою: м. Ізюм, вул. Соборна, 20, каб. 6-А,  Ізюмський МЦСССДМ, та за тел. +38066-70161-63, (05743) 2-85-71.

      Не залишайтесь осторонь проблем сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують допомоги нашої громади!