«

»

Роздрукувати Запись

Не залишайтесь осторонь проблем сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують допомоги нашої громади!

Чому потрібно творити  добро, допомагати людям?   Мабуть тому, що це нагальна потреба кожної людини  – посміхнутися комусь, простягти руку допомоги, зігріти змерзлого або просто сказати добре слово підтримки. Звичайно, коли людина говорить  красиві слова — це  не завжди допоможе їй, на відміну від реальних добрих вчинків.  Для цього не потрібні великі кошти, необхідна тільки небайдужість кожної окремої людини. Творити добро просто, якщо є добрі серця та бажання.

       Великої підтримки та допомоги дуже потребують сім’ї нашої Ізюмської громади, які з різних причин опинились у складних життєвих обставинах та не можуть самостійно їх подолати. Фахівці Ізюмського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді приходять на допомогу таким родинам, беруть на облік, ставлять під соціальний супровід.

      Вагомий внесок у допомогу нашим сім’ям надають члени нашої громади : соціальні партнери, волонтерські організації, небайдужі громадяни, які привозять продукти харчування, одяг для дорослих та діточок, гігієнічні засоби, книжки, іграшки.

      Сьогодні хочемо висловити велику подяку :

  • ПРАЦІВНИКАМ ІЗЮМСЬКОГО МІСЬКРАЙОННОГО СУДУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  • ІЗЮМСЬКІЙ ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ № 2.
  • ВСІМ НЕБАЙДУЖИМ ГРОМАДЯНАМ НАШОГО МІСТА!

     Наближається свято Святого Миколая, Новий рік і Різдво Христове. Підтримку, допомогу та дива на свята очікуюсь однаково діти і дорослі, багаті і бідні, ті, кому дуже важливо відчувати зараз нашу підтримку і тепло.

Не залишайтесь осторонь проблем сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують допомоги нашої громади!

Ізюмський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м. Ізюм, вул. Соборна, 20, каб. 6-А, тел. +38066-701-61-63, (05743) 2-85-71.

Куплю диплом дешево Нижневартовск. Поэтому, в принципе, наш интернет-магазин приобрел высокую степень популярности. Мы стараемся создать комфортные у http://gsdiploms.com/ диплом дешево Нижневартовск. Курьер приедет к вам в назначенное время и место, чтобы выдать аттестат. Обратите внимание, что основное преимущество зд