«

»

Роздрукувати Запись

З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Щорічно з приходом зими все навколо ніби перетворюється на казку. З неба падають пухнасті, лапаті сніжинки, навколо кучугури снігу, що яскраво виблискують на сонці. Майже в кожному будинку горять яскраві мерехтливі вогники. А бурульки, замерзлі на дахах будинків, створюють дивовижну, незабутню атмосферу. Але справжня казка починається, коли приходять новорічні та різдвяні свята.    

 

     Щорічно з першими новорічними вогниками, що сяють у вікнах, у дорослих і дітей з’являється новорічний настрій — особливе відчуття щастя. Ми віримо, що кожен рік свята будуть особливими, найкращими. А в новорічну ніч обов’язково здійсняться всі мрії. Треба лише вірити в них!  Кожен з нас щиро згадує свої найзаповітніші дитячі бажання. Ми віримо, що в наступному році обов’язково все збудеться та все покращиться.  Новий рік – це веселе свято, на яке відбуваються чудеса, виконуються заповітні мрії і бажання, люди вітають своїх друзів і близьких, дарують один одному подарунки. Новий рік – це казка, в яку вірять не тільки діти, але і дорослі. Всім хочеться чудес, і це свято дає саме надію на краще.    

Ізюмський міський центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді вітає всю нашу громаду з новорічними святами, висловлює велику вдячність керівництву нашого міста, БО БФ «Волонтери: Дорослі-Дітям» м. Харкова Тищенко Вікторії, Харківській обласній організації Товариства Червоного Хреста, начальнику Управління житлово-комунального господарства Ізюмської міської ради Юрію Донцю та всім небайдужим громадянам,  які прийняли участь у привітанні зі  святами дітей пільгових категорій Ізюмської ОТГ.      

Немає кращого свята, ніж зустріч Нового року. Тому що важливіше на Землі почуття, ніж віра і надія, немає, і не буде. Хіба що любов, але і вона супроводжується цим настроєм, в цьому допомагає коло близьких людей, які оточують       нас. Адже не дарма кажуть: «Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш»!   

З Новим роком! Наближається свято і все частіше звучать ці вітання: «З Новим роком!» А в душі оживає казка. Та давня-давня, коли ти був маленьким і чекав на Діда Мороза. Чекав з таким трепетом і надією, що довго не засинав, а сподівався хоч краєчком ока побачити його, сказати йому добре слово за подарунки, які на ранок будуть обов’язково під зеленою пахучою ялинкою…

То ж щасливого Нового року вам, люди!