«

»

Роздрукувати Запись

Прокат технічних засобів реабілітації (інвалідних візків, ходунків, милиць, параподіумів).

Звертаємо Вашу увагу, що у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради при відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги працює пункт прокату технічних засобів реабілітації (інвалідних візків, ходунків, милиць, параподіумів).

У лютому 2021 року наша установа завдяки участі у проєкті “Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України” отримала допомогу від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) у вигляді реабілітаційного обладнання : ходунків, милиць та палиць у кількості 46 одиниць.

Тож пропонуємо усім, хто потребує послуг прокату засобів реабілітації звертатися до територіального центру.

Скористатися послугами нашого пункту можуть будь-які мешканці Ізюмської міської територіальної громади, які потребують засобів реабілітації та звернулися до пункту прокату, подали заяву на ім’я директора про забезпечення засобом реабілітації, додали копію паспорта й уклали з територіальним центром відповідний договір. Послуги прокату технічних засобів реабілітації особам, які не перебувають на обліку в територіальному центрі, надаються за плату. Послуги громадянам, які обслуговуються у територіальному центрі, надаються на безоплатній основі, платній або з установленням диференційованої плати згідно чинного законодавства. На послуги прокату діє соціальний тариф, затверджений рішенням виконавчого комітету Ізюмської міської ради. З тарифами на послуги прокату можна ознайомитися на офіційному сайті управління соціального захисту населення Ізюмської міської ради або на інформаційному стенді відділення територіального центру.

За більш детальною інформацією щодо послуг прокату технічних засобів реабілітації звертайтеся за адресою: м. Ізюм, вул. Пушкінська, б. 34 до завідувача відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги або за телефонами 0990090139 або 0668504282.