«

»

Роздрукувати Запись

Гуманітарна допомога сім’ям Ізюмської ОТГ

Соціальна робота з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах є одним з основних напрямів діяльності Ізюмського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

    Фахівці із соціальної роботи Центру  регулярно відвідуються сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах. З кожною сім’єю  проводиться адресна  робота з питань належного виконання батьками їх обов’язків,   недопущення  жорстокого поводження з дітьми, попередження вчинення насильства в сім’ї, пропаганди здорового способу життя, цільового використання коштів та планування сімейного бюджету.

Батькам  надаються інформаційні, правові консультації, соціально-педагогічні та  соціально-психологічні послуги відповідно до складних життєвих обставин,  в яких опинились сім’ї.

     Ізюмський міський центр соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді  в співпраці з небайдужими членами нашої громади та волонтерським організаціями м. Харкова, у лютому цього року  продовжує роботу з видачі гуманітарної допомоги сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах   та знаходяться на обліку у нашому Центрі.  Гуманітарну підтримку отримали більше 25 сімей Ізюмської ОТГ.

     Якщо Ви потрапили у складну життєву ситуацію, яку не можете подолати самостійно, або знаєте про людей, які перебувають у такому становищі, та якщо ви маєте бажання взяти участь у акціях з надання гуманітарної допомоги сім’ям, які цього потребують, звертайтеся за адресою: м. Ізюм, вул. Соборна, 20, каб. 6-А,  Ізюмський МЦСССДМ, та за тел. +38066-70161-63, (05743) 2-85-71.

Не залишайтесь осторонь проблем сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують допомоги нашої громади!