«

»

Роздрукувати Запись

СВІТ ОДИН ДЛЯ ВСІХ

Шановні мешканці нашої громади!

         Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради звертає увагу батьків, які виховують дітей з інвалідністю віком від трьох до 18 років, на те, що на базі нашого відділення денного перебування на час канікул є можливість для їхніх дітей пройти комплекс оздоровчо-розважальних послуг соціальної адаптації.

До комплексу входять такі заходи:

  • сеанси аромотерапії та соляної кімнати;
  • курс кисневих коктейлів;
  • заняття на фітбольних м’ячах;
  • гра у настільний теніс;
  • заняття з арт-терапії з психологом.

Послуги для дітей з інвалідністю віком від трьох до 18 років надаються безоплатно (за рахунок коштів місцевого бюджету). На час перебування дітей у територіальному центрі батьки матимуть змогу зайнятись власними справами, залишивши дітей на фахівців відділення, які огорнуть їх увагою та турботою. Також є можливість підвезення дітей до закладу на соціальному таксі, а також відвезення їх додому. А додатково, за бажанням, можна безкоштовно отримати послуги натуральної допомоги: перукарські, ремонту одягу або взуття.

            З питань оформлення у відділення та отримання додаткової інформації просимо звертатися до завідувача відділення денного перебування терцентру Черкасової Ганни Сергіївни за адресою: м. Ізюм, вул. Пушкінська, 34 або за телефоном  0951614428.

Ласкаво запрошуємо до територіального центру. У нас на Ваших дітей чекають нові знайомства, приємне спілкування, цікаве проведення часу, а також оздоровлення.