«

»

Роздрукувати Запись

ВУЛИЧНА АКЦІЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ БАТЬКА

ІЗЮМСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМЇ, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ ПРОВІВ ВУЛИЧНУ АКЦІЮ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ БАТЬКА

            Усі ми добре знаємо, що людина сильна тоді, коли вона не одинока, коли у неї є сім’я. Батько і мати – це два лебедині крила, наша опора, де в сузір’ї братиків і сестричок, під опікою найрідніших, дитина має найбільше шансів на душевний комфорт.

         Тримаючись за тверду татову руку, дитина робить свої перші кроки в житті, набирається сил та виходить у світ. Саме сім’я вчить любові і добру, вчить шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого народу. 

           Споконвіку батько в сім’ї вважався господарем. На нього покладалися обов’язки піклуватися про родину, забезпечувати її та захищати. Батьків приклад мав у родині велике значення. Особливо хлопчики намагалися наслідувати батька, бути таким, як він. Тато – людина з сильним характером, міцними руками. Людина, яка все може зробити, полагодити. І де не глянеш, в хаті чи дворі — скрізь видно татову руку.

В Україні щорічно в третю неділю червня відзначається День батька. Свято було встановлено указом Президента України від 18 травня 2019 року.    З метою створення і розвитку сприятливих умов зі зміцнення інституту сім’ї як основи суспільства і визнання  її на державному рівні у виховному процесі дітей, а також сприяння популяризації сімейного способу життя, формування відповідального батьківства та материнства та пропагуванню сімейних форм виховання, Ізюмський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 18 червня 2021 року провів вуличну акцію з нагоди свята для мешканців Ізюмської ОТГ.