«

»

Роздрукувати Запись

Територіальний центр вітає з Днем працівника соціальної сфери

Навколишній світ динамічний та мінливий, сповнений інформаційних та технологічних змін, однак гуманізм та турбота про ближнього залишаються важливими до сьогодні.

Наша сила – в спільних синхронних рухах на шляху допомоги іншим. Наша справа нас окрилює, підносить наші душі. Усі труднощі та перепони, що трапляються на нашому спільному шляху нас не зупиняють. Ми крокуємо назустріч вам, щоб допомогти вам, огорнути вас турботою, позбавити від самотності та смутку. Ми намагаємося захистити вас від негараздів, зробити ваше життя зручним та якісним, і наповнити його яскравими фарбами.

Шлях допомоги іншим об’єднує кожного з нас, бо тільки спільні кроки ведуть до перемоги гуманізму та добра над жорстоким матеріальним прагматизмом.

Тож прагнімо, щоб кроки турботи та піклування про людей лунали більш впевнено у нашій громаді. А на передодні свята бажаємо усім причетним до соціальної роботи не втрачати оптимізму, залишатися завжди здоровими та енергійними, терплячими та професійними, огорнутими родинним теплом та любов’ю.

І нехай наша спільна мета – перетворити  Ізюмську громаду на місце комфортного проживання для кожного її мешканця – стане дійсністю.