«

»

Роздрукувати Запись

До уваги мешканців Ізюмської міської територіальної громади!

Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України, спрямованої на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби (COVID-19) за № 247 «Про особливості надання житлових субсидій» від 25 березня 2020 року, розрахунок житлових субсидій з березня 2020 по вересень 2021 включно здійснювався з урахуванням збільшення на 50 відсотків соціальних нормативів, у межах яких надається житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, а саме на послуги водопостачання, електропостачання та газопостачання для приготування їжі за умови засобів обліку.

З 1 жовтня 2021 року розрахунок житлових субсидій здійснюється без урахування збільшених соціальних нормативів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 06 серпня 2014 року № 409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування», із змінами.

Відтепер розрахунок житлових субсидій з урахуванням збільшених на 50 відсотків соціальних нормативів буде проводитись лише за умови встановлення в Харківській області «червоного» рівня епідемічної небезпеки, незалежно від кількості днів дії карантину зазначеного рівня на місяць.

 

Додатково повідомляємо, що  опалювальний сезон 2021-2022 років триває з 16 жовтня по 15 квітня включно. Відповідно житлова субсидія за жовтень 2021 розрахована лише з урахуванням 15 опалювальних днів, наприкінці листопада місяця субсидія в автоматичному режимі буде перерахована з листопада 2021 по березень 2021 з урахуванням повних місяців.