«

»

Роздрукувати Запись

Привітання вихованців Ізюмського міського центру соціально -психологічної реабілітації дітей

 Дитина — це цілий всесвіт, це — людина, що прийшла зі своїм завданням у цей світ. ЇЇ не треба змінювати, заважати розвиватися, просто треба любити та з відкритим серцем до неї відноситись. Адже дитинство – це безтурботність, веселість, радість. Це завжди хороші, добрі і щасливі спогади нашого життя. У культурі Древнього Китаю завжди особлива  увага приділялася вихованню дітей.

Ще в давнину китайці були відомі в усьому світі тим, що навчали своїх дітей так, щоб коли виростуть могли «досягти гармонічного сімейного життя, успіху в управлінні нацією і перемоги над ворогами» людина, перш за все, має вдосконалювати свою моральність і доброчесність. Тому кожна дитина потребує уваги та любові дорослих. Особливо нашої підтримки потребують діти, яких вилучили із сімей, що опинились в складних життєвих обставинах.   

      28.03.2019 р., фахівці Ізюмського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ізюмської міської ради завітали до вихованців Ізюмського міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей,  та за ініціативою Харківського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді привітали дітлахів з весняними святами, вручили їм подаруночки.                            Відчувши тепло людських сердець та моральну підтримку дорослих, на обличчях діток засяяли посмішки і пролунав дзвінкий сміх. Ми впевнені, що саме такі позитивні емоції — це ключ до найшвидшого фізичного та психологічного одужання,  виховання віри і любові до людей!