«

»

Роздрукувати Запись

Протидія торгівлі людьми

Як відомо, торгівля людьми є одним із найсерйозніших злочинів проти людини, який має, як економічні, так і соціальні, педагогічні, психологічні причини, а також це здійснення незаконної угоди, об’єктом якої є людина. Торгівля людьми відповідно до Кримінального кодексу України визнається злочином.

10 квітня 2019 року в приміщенні Ізюмського міськрайонного відділу ДУ «Центр пробації» Ізюмським міський центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Ізюмської міської ради було проведено захід на тему: «Протидія торгівлі людьми».

Головна мета заходу «Протидія торгівлі людьми» – нагадування населенню про актуальність проблеми торгівлі людьми, необхідність об’єднання зусиль усіх структурних підрозділів державних установ для протидії цьому явищу, надання допомоги потерпілим, мінімізація повторної травматизації, оптимізація у наданні соціальних послуг.

Процес торгівлі людьми — це використання шляхом обману, шахрайства, шантажу, уразливого стану людини, із застосуванням погроз, насильства, із використанням службового становища, матеріальної чи іншої залежності від другої особи, а також насильницький шлюб, примусова праця, використання в домашньому господарстві, промисловому чи сільськогосподарському секторах. 

В ході проведення заходу фахівцями Ізюмського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Ізюмської міської ради було розповсюджено інформаційні буклети серед присутніх та надано практичні поради, як не стати жертвою торгівлі людьми.

Куплю диплом дешево Нижневартовск. Поэтому, в принципе, наш интернет-магазин приобрел высокую степень популярности. Мы стараемся создать комфортные у http://gsdiploms.com/ диплом дешево Нижневартовск. Курьер приедет к вам в назначенное время и место, чтобы выдать аттестат. Обратите внимание, что основное преимущество зд