«

»

Роздрукувати Запись

Мій тато — найкращий

         Усі ми добре знаємо, що людина сильна тоді, коли вона не одинока, коли у неї є сім’я. Батько і мати – це два лебедині крила нашого життя, наша опора, де в сузір’ї братиків і сестричок, під опікою найрідніших, дитина має найбільше шансів на душевний комфорт.

           Тримаючись за тверду татову руку дитина робить свої перші кроки в житті, звідси виходить у широкий світ. У сім’ї вона навчається любові і добра, вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого народу. 

         Споконвіку батько в сім’ї вважався господарем. На нього покладалися обов’язки піклуватися про родину, забезпечувати її та захищати. Батьків приклад мав у родині велике значення. Особливо хлопчики намагалися наслідувати батька, бути таким, як він. Тато – людина з сильним характером, міцними руками. Людина, яка все може зробити, полагодити. І де не глянеш, в хаті чи дворі — скрізь видно татову руку.

          Діти дуже люблять своїх татусів і хочуть висловити палку і щиру любов їм, бо знають, що тато створює моральний клімат доброти і сердечності, дисципліни і вимогливості, працьовитості, миру та злагоди в сім’ї. Тому 20 червня 2019р. Управління соціального захисту населення Ізюмської МР та Ізюмський міський центр соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді, з нагоди Дня батька, запросили батьків та дітей прийомних сімей, дитячого будинку м. Ізюм. Всіх запрошених привітали начальник Управління соціального захисту населення Ізюмської МР Петрова Н.П., директор Ізюмського міського центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді Вороніна Л.М., координатор проекту «Зміцнення соціальної згуртованості» БО «БФ» «Карітас Харків» Комериста О.В.

 

      Під час святкування малеча з радістю брала участь у спортивних змаганнях та розвагах, конкурсах, іграх, естафетах, дітям та батькам дуже сподобався аквагрим, моделювання шариків, майстер – клас по виготовленню млинців для батьків, де вони показали своє вміння, спритність, кмітливість та силу. Діти поздоровили своїх татусів чуйними віршами, батьки розповіли історію створення своїх сімей та взяли участь у психологічних бліц-конкурсах.

      Завершилось наше свято татусів смакуванням солодощів та запашних млинців. Діти та батьки отримали гарний настрій і позитивні емоції.