«

»

Роздрукувати Запись

Плідна співпраця суб’єктів соціальної роботи.

         Соціальна робота невідривна від суспільства і спрямована на усі його проблемні прошарки. Тому необхідність у соціальній роботі існуватиме доки існує суспільство, навіть за найвищого його розквіту, не кажучи вже за суспільство у кризовій ситуації

        Професія соціального працівника сповідує принцип, за яким гідність та значимість є невід’ємними рисами кожної особи в навколишньому оточенні. Стосунки між індивідом і суспільством мають взаємодоповнююче значення, і кожна особа може зробити значний внесок у розвиток громади.

       Основними пріоритетними напрямками роботи соціальних служб м. Ізюм – Управління соціального захисту населення Ізюмської МР та Ізюмського міського центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді,  є соціальна робота з населенням. Її основне призначення – допомогти людям та покращити їх життя.

                 У вирішення багатьох питань, які виникають в процесі роботі, державним службам  допомагають громадські та волонтерські організації. 

               Однією із таких організацій на території Ізюмської громади є Центр соціальної згуртованості м. Ізюм, який  створено у червні 2018 року в рамках проекту МБФ «Карітас України»  «Зміцнення місцевої самоорганізації та соціальної згуртованості громад у східному та південному регіонах України», за фінансової підтримки Renovabis,  Rottenburg, KZE, який реалізує БО «БФ «Карітас Харків».

             На даний час ЦСЗ надає ряд соціальних послуг, таких як, курси з англійської мови, заняття для дітей 5-6 років «Майбутній школярик», діє дозвілева платформа для діток 8-11 років «Канікули з Карітас», надаються послуги з дрібного ремонту одягу у рамках діяльності «Соціальної швейної майстерні». Також, на базі ЦСЗ організована діяльність, яка є ініціативою жителів нашої громади, це клуб «Творча майстерня», який згуртував різні вікові та соціальні категорії населення. «Соціальна перукарня» є ініціативою вимушено переміщеної особи, майстрині, яка на безкоштовній основі надає перукарські послуги потребуючим особам нашого міста. Облаштуванням та наповненням «Соціальної шафи» займаються волонтери, активісти ЦСЗ та пересічні громадяни нашого міста.

              За допомогою співпраці наших партнерів соціальна робота  обирає активну позицію і відстоює зміни в соціальних службах та соціальній політиці, що більш ефективно впливає на задоволення потреб вразливих категорій у суспільстві.

Что мы предлагаем нашим клиентам? После ее сдачи в учебном заведении нужно будет подождать определенное время, а все это время студент должен будет ду http://edy-diplom.com/ диплом, нужно будет потратить много времени и сил. Что мы предлагаем нашим клиентам? После ее сдачи в учебном заведении нужно будет подождать определ