«

»

Роздрукувати Запись

Здоровий спосіб життя – запорука професійного успіху

Здоров’я людини – питання  досить актуальне для всіх часів і народів. Здоровий спосіб життя є важливим фактором, що сприяє підтримці фізичного і психічного добробуту, збільшенню тривалості активного життя людини. Головне, щоб сама людина захотіла залишатися здоровою, активною і незалежною.  

        В даний час актуальність здорового способу життя зростає. Кожна людина прагне прожити своє життя довго і щасливо. Таким чином, сучасний рівень цивілізації та культури висуває в число найважливіших для людини завдань – самому навчитися не хворіти, бути здоровим.

         26 липня цього року у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Байдиківка», за адресою: с. Оскіл Ізюмського району, фахівці Ізюмського міського центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді Ізюмської МР за ініціативою Ізюмського міськрайонного центру зайнятості, за участю Харківського центру ПТО ДСЗ, Національного фармацевтичного університету, Харківського механічного технікуму ім. Морозова, Регіонального ЦПТО електротехнічних, машинобудівних та сервісних технологій Харківської обл., провели комплексну профорієнтаційну роботу для збереження майбутнього трудового потенціалу Ізюмського регіону, прочитали тематичну лекцію на тему: «Здоровий спосіб життя – запорука професійного успіху».

      Одне з важливих завдань суспільства – виховати фізично, морально, соціально, духовно здорову людину. Здоров’я людини – цікаве й складне явище. Здоров’я – це висока працездатність, гарний настрій, упевненість у собі. Фізичне здоров’я дає гарне самопочуття, бадьорість, силу. Психічне здоров’я дарує спокій, чудовий настрій, доброту, веселість. Соціальне здоров’я забезпечує успішність у навчанні. Для того, щоб зберегти своє здоров’я, треба докладати великих зусиль.