«

»

Роздрукувати Запись

Захід до Дня Знань

Освіта – одна з головних речей в житті людини. Здобути освіту має прагнути кожен,  адже саме вона прискорює процес розвитку й становлення людини як особистості, суб’єкта, забезпечує формування її духовності, світогляду, ціннісних орієнтацій і моральних принципів та покликана допомогти людині увійти в культуру, освоїти її цінності й успішно діяти в соціумі.

Постійно та активно займатися самоосвітою – це те, до чого ще з дитинства привчають батьки. Підвищувати свій інтелектуальний рівень, вдосконалювати професійні навички це є корисна звичка. Освіта допомагає зрозуміти світ, інших людей, але головне – краще пізнати самого себе. Серед важливих етапів становлення людини навчання займає першу сходинку. Тому дуже важливо закласти міцний фундамент, на якому в майбутньому крок за кроком будуть нашаровуватися нові пласти життя.

      Тому, 27 серпня 2019 року Ізюмським міським центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Ізюмської міської ради було проведено соціально-виховний захід до Дня знань в Ізюмському МРВ філії ДУ «Центр пробації»  в Харківській  області, для неповнолітніх осіб, засуджених до покарання без позбавлення волі.

        Мета даного заходу спрямована на формування навичок свідомого ставлення до свого життя, зокрема, розвитку мотивації до самоосвіти, як запоруки майбутньої самореалізації особистості та успішної соціалізації у суспільстві.

        В ході проведення заходу була надана інформація щодо переваг здобуття освіти, а також роздано листівки за відповідною тематикою.