«

»

Роздрукувати Запись

ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЇ НА ОПЛАТУ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

         Постановою Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019 року внесено зміни до Положення про порядок призначення житлових субсидій, які застосовуються з 1 жовтня 2019 р.

         Так, виплата житлових субсидій у грошовій готівковій формі здійснюється шляхом перерахування Управлінням коштів на рахунок громадянина, якому призначено житлову субсидію, відкритий в установі уповноваженого банку, або через виплатні об’єкти АТ «Укрпошта».

          Уповноваженими банками для виплати субсидій у грошовій готівковій формі є банки, визначені переможцями конкурсу на право  виплати пенсій, грошової  допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ.

     Особи, які не одержують пенсії, а також одержувачі субсидії, які отримують пенсії в іншій адміністративно-територіальній одиниці (відмінній від місця оформлення субсидії), самостійно надають Управлінню інформацію про спосіб виплати та/або реквізити рахунка в уповноваженому банку. До надання відповідних даних одержувачем субсидії її виплата здійснюється через виплатні об’єкти АТ «Укрпошта» за адресою, зазначеною у заяві.