«

»

Роздрукувати Запись

Ізюмчани продовжують отримувати гуманітарну допомогу

   Основне завдання фахівця із соціальної роботи — бути помічником для кожної родини, яка потребує допомоги. Насамперед для сімей, які ризикують потрапити у складні життєві обставини внаслідок втрати роботи членами сім’ї, інвалідності, тяжкого захворювання, насильства над дітьми, розлучення, повернення одного з батьків після відбування покарання в місцях позбавлення волі, неналежного виконання батьківських обов’язків.

        Ізюмський міський центр соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді Ізюмської міської ради у лютому цього року продовжує роботу з видачі гуманітарної допомоги сім’ям ізюмчан, які опинились у складних життєвих обставинах. Завдяки допомозі БО БФ «Волонтери: Дорослі-Дітям» м. Харкова, гуманітарну допомогу отримали багатодітні сім’ї, малозабезпечені та внутрішньо переміщених родин, опікунські сім»ї, одинокі матері Ізюмської ОТГ.

        Велика подяка колективу учнівського самоврядування «ГОЛ» Ізюмської гімназії №1,  педагогу — організатору Місків Олені Володимирівні, за вашу небайдужість до проблем, в яких опинились сім’ї ізюмської громади

     Якщо ви маєте бажання взяти участь у акціях з надання гуманітарної допомоги сім’ям, які цього потребують, звертайтеся за адресою: м. Ізюм, вул. Соборна, 20, каб. 6-А,  Ізюмський МЦСССДМ, та за тел. +38066-701-61-63, (05743) 2-85-71.

     Не залишайтесь осторонь проблем сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують допомоги нашої громади!