«

»

Роздрукувати Запись

Cоціальний проект «Ти можеш усе! Можливості безмежні!»

Мінсоцполитики  разом з Громадською організацією «Прометеус» та Асоціацією «Інформаційні технології України» підписали Меморандум про співпрацю та презентують соціальний проект «Ти можеш усе! Можливості безмежні!». Меморандум підписано з метою об’єднання зусиль, спрямованих на реалізацію Програми у сфері підвищення якості навчання людей з інвалідністю і сприяння їх подальшому працевлаштуванні в ІТ-компанії.

        Проект складається з повного циклу надання можливості усім бажаючим особам з інвалідністю навчатись   безоплатно на онлайн курсах  та по закінченню навчання прийняти участь у конкурсах на вакантні посади в провідних ІТ-компаніях України.

         Проект триватиме  наступні півроку у кілька етапів. Реєстрація охочих взяти участь в проекті відбувається з 05 лютого 2020 року. Під час реєстрації учасники мають обрати два обов’язкових курси і, за власним бажанням, декілька додаткових курсів.

        Навчання розпочинається з 05 березня 2020 року. 

Навчальний процес триватиме 14 тижнів, ще тиждень – на складання тестів і отримання сертифікатів, а далі – конкурси на вакантні посади.

БЕЗКОШТОВНО – ВІДДАЛЕНО – У ЗРУЧНИЙ ЧАС

 Інформацію з даного питання можна отримати на сайті Управління соціального захисту населення Ізюмської міської ради або за адресою: м. Ізюм, вул.. Соборна, 20

Тел. 05743-2-23-57, 0994454232