«

»

Роздрукувати Запись

ДОПОМОГА СІМ’ЯМ ІЗЮМСЬКОЇ ГРОМАДИ, ЯКІ ОПИНИЛИСЬ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

   Ізюмський міський центр соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді та Управління соціального захисту населення Ізюмської МР  продовжує роботу із незахищеними та вразливими сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах і потребують допомоги, у період дії карантину COVID-19.    

          28 травня  цього року, за сприянням БО «Допомога – це я» Ройтблат Аллі,   надали гуманітарну допомогу багатодітним,    малозабезпеченим та внутрішньо переміщеним родинам, сім’ям учасників АТО, одиноким матерям Ізюмської ОТГ, а також родинам, в яких виховуються діти з обмеженими фізичними можливостями.

Якщо ви маєте бажання взяти участь у акціях з надання гуманітарної допомоги сім’ям, які цього потребують, звертайтеся за адресою: м. Ізюм, вул. Соборна, 20, каб. 6-А,  Ізюмський МЦСССДМ, та за тел. +38066-701-61-63, (05743) 2-85-71.                                  Не залишайтесь осторонь проблем сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують допомоги нашої громади!

     Висловлюємо велику подяку за допомогу БО «Допомога – це я» Ройтблат Аллі,   наша громада та  Ізюмські родини щиро вдячні!!! Дякуємо!!!