«

»

Роздрукувати Запись

Шановні жителі міста Ізюм!

Інформуємо Вас про те, що ДП «Клінічний санаторій Роща» ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» з 25.05.2020 року розпочав роботу  в штатному режимі по оздоровленню громадян з урахуванням   санітарних заходів, відповідно до вимог МОЗ України від 13.03.2020 року № 663, щодо недопущення поширення на території України випадків COVID-19.

        Станом на 29.05.2020 року у закладі  на санаторно-курортному лікуванні перебуває 30 жителів  нашого міста. Відпочиваючі повністю забезпечені засобами індивідуального захисту(маски та дезінфікуючими засоби); розселені по номерах по одному (виключення: проживання у номері з членів однієї родини,  або особи, які потребують додаткового догляду); процедури проводяться за індивідуальним розкладом, згідно записів диспетчера в санаторно-курортній книжці та з дотриманням  інших  умов згідно рекомендацій листа ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» від 30.04.2020 року № 03-05/386 «Про рекомендації щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби у санаторно-куротних закладах».

        Також   надаємо Вам змогу  переглянути фото споруд санаторно-курортного закладу «Роща»  і особливо  звернути увагу на   красу загальної території закладу.