«

»

Роздрукувати Запись

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА СІМ’ЯМ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

Соціально незахищені сім’ї, які опинились в складних життєвих обставинах і потребують соціальної допомоги, постійно перебувають під наглядом Ізюмського міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, який надає соціальні послуги  з метою виходу даних сімей з кризового становища, забезпечення повноцінних умов для проживання та виховання дітей.

        Під час роботи з сім’ями, які потребують особливої соціальної підтримки, досить часто виникає потреба у наданні гуманітарної допомоги. З цією метою представники центру в червні цього року  забезпечили багатодітних, малозабезпечених та внутрішньо переміщених сімей  Ізюмської ОТГ найнеобхіднішими речами (продукти харчування, одяг, взуття, текстиль, іграшки), зібраними небайдужими жителями міста та благодійними і волонтерськими організаціями м. Харкова.

         Якщо Ви потрапили у складну життєву ситуацію, яку не можете подолати самостійно, або знаєте про людей, які перебувають у такому становищі, та якщо ви маєте бажання взяти участь у акціях з надання гуманітарної допомоги сім’ям, які цього потребують, звертайтеся за адресою: м. Ізюм, вул. Соборна, 20, каб. 6-А,  Ізюмський МЦСССДМ, та за тел. +38066-70161-63, (05743) 2-85-71.

      Не залишайтесь осторонь проблем сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують допомоги нашої громади!